Tentang Kami

Grup Sekonic Logam  mangrupikeun organisasi pabrikan, Kami Ngahijikeun pabrik paduan dumasar Nikel kami, pabrik paduan Titanium sareng pabrik Stainless Steel, didaptarkeun pikeun bahan paduan anu langkung ti 25 taun, pamutahiran sareng inovasi pikeun pemecahan épisién pikeun pangguna global kami dina sababaraha rupa tungtutan, kalebet Fasteners, Spring , Flensa, Gasket sareng béladiri atah Bar, Kawat, Lambaran, Pipa, Billet pikeun minuhan pasar klien kami di dunya, Aplikasi dina diarsipkeun tina Aerospace, Minyak sareng Gas, Pembangkit Listrik, Éléktronik, Proksi kimia, jst.

                                                                                                                                Diajar Urang Langkung Deui

Naha Pilih Kami

Inconel / Haselloy / Stadium / Monel-Mitra Paduan Anjeun

Paduan Suhu Tinggi, Paduan Tahan Cossion, sareng produk Paduan Husus anu sanés, urang tiasa nyayogikeun dina Rupa-rupa Bentuk ka palanggan global. Ogé tiasa ngahasilkeun gambar atanapi gambar spésifikasi Iman kami nyaéta kualitas sareng tuntutan konsumén sok hal anu penting pikeun dulur di perusahaan urang. TAROS KAMI

Inconel/ Haselloy/Stellite/Monel-Your Alloys Partners

panganyarna wartos & blog

tingali langkung